Politica de confidențialitate

1. INTRODUCERE

Bucovino EscapesS.C. RO WEB TRAVEL S.R.L. (denumita in continuare „Bucovino Escapes” si identificata prin CIF: 32061588) intelege importanta pastrarii confidentialitatii clientilor sai si, in consecinta, se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale obtinute in urma contractului de calatorie incheiat cu turistii, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

S.C. RO WEB TRAVEL S.R.L. – agentia Bucovino Escapes – este inregistrata sub nr. 29526 in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Bucovino Escapes depune toate eforturile pentru a utiliza cu multa atentie datele personale ale pasagerilor, ale viitorilor clienti si ale vizitatorilor site-urilor sale (www.bucovino.ro, www.travel-to-romania.eu), in conformitate cu prevederile Legii romanesti nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

2. COLECTAREA DATELOR

Bucovino Escapes va colecta informatiile obligatorii cum ar fi numele, CNP, CI, detaliile de contact, detaliile de calatorie (data calatoriei, originea si destinatia calatoriei etc.) prin intermediul agentiilor proprii, al agentiilor colaboratoare sau al website-urilor www.bucovino.ro, www.travel-to-romania.eu.

3. UTILIZAREA SI DECONSPIRAREA DATELOR

Bucovino Escapes poate utiliza aceste date personale in vederea incheierii contractului de calatorie, pentru a se asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile clientilor, punand la dispozitia clientilor, a viitorilor clienti si a vizitatorilor site-ului servicii si informatii cu privire la activitatile, produsele si serviciile agentiei si ale partenerilor sai, pentru inscrierea clientilor in programe de fidelizare.

Informatiile oferite de clienti vor fi luate in considerare si se va porni de la premisa ca pasagerii si-au dat acordul pentru ca aceste date personale sa fie folosite de catre Bucovino Escapes pentru a servi scopurilor sus-mentionate.

Bucovino Escapes nu poate utiliza datele cu caracter personal furnizate de catre clienti in alte scopuri decat cele mentionate mai sus, exceptand cazul in care acel scop este precizat in mod expres in scris.

Datele personale pot fi aduse la cunostinta unei terte persoane in cazul in care legea o cere sau in cazuri de „buna credinta”, cand acest lucru este necesar pentru a fi in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru a proteja si apara dreptul la proprietate al Bucovino Escapes si ale site-urilor proprii si pentru a face posibila, in situatii de urgenta, protejarea personalului si a clientilor.

In cazul unor litigii sau dispute legate de fraude, datele personale vor fi deconspirate in mod legal, fara acordul clientului, institutiilor legale acreditate.

Cand legea cere si permite punerea la dispozitie a unor date personale unei terte parti, Bucovino Escapes va oferi doar datele strict necesare pentru rezolvarea problemei in cauza.

4. DREPTURILE CLIENTULUI

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/ 2001, persoanele inregistrate au urmatoarele drepturi:

– Dreptul de a fi informat (art. 12)

– Dreptul de a avea acces la datele personale (art. 13)

– Dreptul de a interveni asupra datelor personale (art. 14)

– Dreptul de a se opune (art. 15)

– Dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale (art. 17)

– Dreptul de a face apel la justitie (art. 18).

5. SECURITATEA DATELOR

Bucovino Escapes foloseste masuri de securitate eficiente si adecvate din punct de vedere tehnic pentru a proteja datele administrate impotriva pierderii, utilizarii eronate, accesarii neautorizate, modificarii si stergerii.

Masurile de securitate Bucovino Escapes sunt imbunatatite permanent tinand cont de evolutia tehnicii.

6. LINK-URI CATRE ALTE PAGINI DE INTERNET

Anumite pagini de pe site-urile apartinand Bucovino Escapes contin link-uri cu paginile web ale altor companii.

Deoarece Bucovino Escapes nu poate raspunde de modul in care aceste companii utilizeaza datele personale, vizitatorii sunt rugati sa citeasca despre politica (sau regulamentele) acestor site-uri cu atentie in ceea ce priveste modul in care aceste companii proceseaza si protejeaza datele personale, deoarece conditiile oferite de aceste site-uri pot fi diferite de cele ale Bucovino Escapes.

7. CONTACT

Pentru intrebari, sugestii sau reclamatii cu privire la protectia datelor personale de catre Bucovino Escapes sau daca aveti obiectii cu privire la modul in care Bucovino Escapes a utilizat datele dv. personale, va rugam sa ne trimiteti cererile dv. in scris, insotite de o copie dupa un act de identitate, la:

Bucovino Escapes – S.C. RO WEB TRAVEL S.R.L.

Com. Burla, Nr. 360, Jud. Suceava

Fax: (+4)0330 780 287

Email: office@bucovino.ro

Web: http://bucovino.ro/contact

Bucovino Escapes isi rezerva dreptul de a isi revizui periodic politica de confidentialitate. Din acest motiv, va rugam sa verificati regulat care este versiunea cea mai recenta a politicii de confidentialitate a Bucovino Escapes.

4 octombrie 2013

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *